Välkomna till oss på Bildekor-sverige

en del av Dorotea-aktuellt AB.

 

Bildekor, Fordonsdekor, Dekalsatser

Om fordonsdekor

 

Fordonsdekor, bildekor och bilreklam

Allt fler företag använder grafisk kommunikation på sina bilar för att nå ut med sina budskap och utnyttja remklammöjligheterna maximalt.

 

Fordonsdekor är en säker och trygg investering

För den som investerar i fordonsdekor är det viktigt att investeringen är i trygga händer. Detta är sant för företag oavsett storlek och bransch.

Noggrann montering och hög kvalitet på folier är nyckeln till hållbar fordonsdekor.

 

Vi är experter på fordonsdekor, bildekor och bilreklam

Dorotea aktuellt AB har lång erfarenhet av alla typer av fordonsdekor – bilar, lastbilar, transportbilar, bussar. Vi hjälper er ta fram designförslag som utnyttjar alla ytor på bästa sätt – allt från små dekaler på mindre ytor till stora fyrfärgsbilder på buss- och lastbilssidor.

 

Vi använder kvalitetsvinyler och laminat från Orafol/Oracal.

Dessa är uv-beständiga och har extremt bra hållbarhet.

Detta borgar för en fordonsdekor som håller, och ser bra ut under lång tid.

 

Vi vill att ni som kund ska vara nöjda och välja att komma åter.

Victoria, Robert och Daniel

Dekor på bilen behöver inte vara en stor sak, det kan räcka med firmans namn och kontakt information. Sådan bildekor är rejäl och sköter sitt jobb. Önskar ni wow faktorn så går man steget längre och tar fram en häftig grafik som syns, då behövs det oftast printad dekor. Ta kontakt med oss på doroteaaktuellt@gmail.com så hjälper vi er.

 

Om ni behöver dekaler, klistermärken, banderoller, stickers, trycksaker, kom då till Dorotea - aktuellt vi är en helhetslösning ni kan spara tid och pengar på.

Bilen är en mobil yta där ert företag och varumärke syns överallt. Transportbilar, hantverksbilar, budbilar och lokaltrafik syns ofta och passar utmärkt som bärare för kampanjer.

Glöm inte att era entreprenadmaskiner är den perfekta platsen att exponera er företagslogotyp. Välj mellan att klä in hela bilen med dekor eller att ha enstaka logotyper. Vilka funderingar ni än har, hör med oss: doroteaaktuellt@gmail.com

 

 

Använd företagsbilen för att synas!

Bildekor och bildekaler får dig att synas och ger ett professionellt intryck! Bildekor är ett kostnadseffektivt sätt att nå ut med ert budskap, en bra bilreklam exponerar ditt företag, hemsida eller produkt för tusentals potentiella nya kunder samt skapar tryggare relationer & förtroende till den befintliga kundkretsen.

All dekor vi producerar görs på kvalitetsfolier från oracal.

Tillverkningsmetoderna är antingen dataskuren vinyl, eller printad konturskuren.

Nu erbjuder vi även Dipping, vi sprutar då en flytande plast på bilen som när den stelnar blir som ett skinn. Det är bara att riva av när bilen skall bytas eller man blivit less. Att dippa bilen är oerhört prisvärt, samt att det håller under en lång tid.

 

Genom att vi föröker hålla nere våra omkostnader, har moderna maskiner, kunnandet samt mycket bra avtal från våra leverantörer, så får ni som kund alltid absolut bästa pris och service.

Skicka oss en förfrågan, beskriv vad ni önskar i ett mail och vi återkommer med förslag och kostnad.

(en förfrågan kostar naturligtvis ingenting).

 

 

Hos oss ska det vara

enkelt, trevligt, tryggt, billigt att handla.

Ångerrätt på specialtillverkad vara gäller ej.

 

doroteaaktuellt@gmail.com

 

Varför välja BILREKLAM?

 

Bilen- en given reklamplats

 

Du måste slåss för Din del av marknaden, genom att synas skaffar Du dig konkurrensfördelar. Bilreklam är väl satsade reklampengar i den kampen. Reklam är inte bara kostnad, bra reklam är också ett väl beprövat försäljningsverktyg.

Bilen blir en bra och billig annonsplats. Ditt företag, din produkt eller hemsida exponeras för tusentals människor varje dag.

 

VI HJÄLPER ER GÄRNA-

 

doroteaaktuellt@gmail.com

Det blir allt viktigare att synas – överallt. Eftersom det är så många varumärken som tävlar om kundernas uppmärksamhet gäller det att våga satsa på olika kanaler. Vi gör dig synlig längst vägarna!

 

Montera reklamdekor på era fordon!

Ett sätt att synas på vägarna är självklart att låta era bilar stripas med logotyp,kontaktinformation med mera. Vill ni sticka ut kanske något mer unikt och annorlunda kan komma på tal. Fråga oss så kan vi tillsammans lista ut vad som kommer att fungera bäst för er. Vi kan utöver bilar stripa även lastbilar, traktorer, båtar, motorcyklar, osv.

Företagare, vi har olika lösningar inom bilreklam och bildekaler. Ett effektivt sätt att visa sitt varumärke eller produkt. Vi anpassar oss för just dina behov. Er företagsbil är en av de bästa och billigaste annonsplatser du kan välja. En snygg bildekor exponerar ditt företag, din hemsida eller dina produkter för tusentals människor varje dag.

 

Söker ni ett coolt dekalkit till er snöskoter? Besök då sledwrap.eu Här finns färdiga dekalkit till de flesta skotermodeller, söker du ett unikt dekalkit så får du här hjälp med ditt egna custom skoterdekalkit.

Till marknadsföring är dekor på bilen oöverträffat,

både vad gäller pris & exponering.

Dorotea-aktuellt AB 2012 © Copyright